The project involves the expansion of existing administration block, production factory and the construction of a new lift testing facility. The Test Tower has been envisioned as a 'living sculpture' – an iconic structure with a distinctive profile. It accommodates a double-height display area, terrace lounge and functional elements like sound testing rooms into the massing scheme.
The expansion of the office blocks carries forward and evolves the existing building language - aesthetically and structurally. Central double height space in the admin spaces and the landscape court at the reception add to the 'community' nature of the campus. Light-weight skylights allow the expansion to be structurally independent from the existing building, yet unify the interior spaces and create varying volumes.

Site : 15 Acres
Built up Area : 20,500 sq mt
Completed : 2013

1 2 3 4 5 6 7 8 9